MFBInvest
2017. március 26., vasárnap
  • hu
  • en
Nagykontrasztos nézet A+
Az MFB Invest Zrt. az MFB Csoport tagja

Üdvözöljük

Az MFB Invest Zrt. az MFB Zrt. 100%-os tulajdonú leányvállalata, amely a bankcsoport ingatlanfejlesztési projektjeit, egészségturizmus fejlesztéseit, valamint barnamezős beruházásait korábban megvalósító Nemzeti Ingatlanfejlesztő és Lakásberuházó Zrt., valamint az MFB Zrt. fejlesztési tőkefinanszírozási tevékenységét végző szervezetének integrációjával jött létre 2006 novemberében.

Az MFB Magyar Fejlesztési Bank tőkefinanszírozási tevékenységének átalakítása során az MFB Invest integrálja a bankcsoport hazai- és nemzetközi fejlesztési, valamint kockázati tőkefinanszírozási tevékenységét. A tevékenységi körben a saját források terhére végrehajtandó piaci alapú közvetlen tőkekihelyezéseket – az Európai Uniós előírásokkal összhangban – fokozatosan felváltja a hazai illetve külföldi intézményi tőke bevonásával létrehozott kockázati tőkealapokon keresztül történő társfinanszírozási tevékenység. Ezt egészíti ki a szakmai szolgáltatásokat nyújtó tanácsadási üzletág.

Az MFB Invest stratégiájának középpontjában aktuálisan az MFB Bankcsoport meglévő portfoliójának (MFB fejlesztési tőkebefektetési és a korábban a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. által eszközölt befektetési portfolió) vagyonkezelése áll.

Megújítja a fejlesztéspolitikát az Új Széchenyi Terv


Orbán Viktor kormánya útjára indította az Új Széchenyi Tervet, a gazdasági felemelkedés programját. A dokumentum tervezésében az egész ország közreműködött, eredményei is mindnyájunk hasznára válhatnak. Az Új Széchenyi Terv lehetőség arra, hogy megújuljon a magyar gazdaság, és megkezdődjön Magyarország újjáépítése. Lehetőség arra, hogy hazánk újra a régió További információk...egyik legfejlettebb államává váljon. Az Új Széchenyi Tervhez köthető remény, lendület, újraindulás nemcsak a kis- és középvállalkozásokat érinti, hanem az állam, a közszféra képviselőit is. A fejlesztéspolitikában bekövetkezett váltás eredménye az lehet, hogy a magyar polgárok ismét jól érzik majd magukat saját országukban.